Disclaimer

The Chaos Fairytales betracht grote zorgvuldigheid bij het samenstellen en onderhouden van deze website, om de juistheid van de informatie op haar website te waarborgen. De website is echter uitsluitend bedoeld voor informatief gebruik. The Chaos Fairytales aanvaardt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de juistheid en toepasselijkheid ervan. Het gebruik ervan is voor uw eigen risico.

LThe Chaos Fairytalesis geen nieuwswebsite. De artikelen en blogs bevatten opinies voortvloeiend uit de inspiratie van artikelen van andere bronnen als websites, tijdschriften of boeken, en eigen ervaringen. The Chaos Fairytales benadrukt hiermee dat wat wordt gepubliceerd een mening is en geen vaststaand feit. De informatie is geen vervanging voor professionele medische of geestelijke zorg, behandeling of advies. Daarom wijst The Chaos Fairytales erop zeker geen behandelingen of adviezen te weigeren op basis van de informatie dat hier is gepubliceerd.

De website van The Chaos Fairytales kan hyperlinks bevatten naar niet door The Chaos Fairytales gecontroleerde websites van derden. The Chaos Fairytales is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud, juistheid, toepasbaarheid en beschikbaarheid van deze websites. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door The Chaos Fairytales niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

The Chaos Fairytales is niet aansprakelijk ten aanzien van enige directe en/of indirecte schade die voortvloeit uit de werking van de The Chaos Fairytales-website of het gebruik van informatie op de The Chaos Fairytales-website.

Op de website van The Chaos Fairytales en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.