Onverwachte werkdagen

Made it. Op een dag dat veel de zon opzoeken of een andere ontspanning, toch ervoor zorgen de content te leveren. Eigenlijk liggen er nog een paar opdrachten, maar rust is ook nodig om alles goed te laten lopen. Morgen kan ik weer verder. En stiekem vond ik het niet erg om de dag met mijn laptop door te brengen. Een teken dat ik het met veel plezier doe, desondanks vereist het toch een dosis zelfdiscipline. Zeker als veel mensen om je heen wel vrij zijn. Vandaag heb ik dat weer goed doorstaan en de volgende keer heb ik weer โ€˜vrijโ€™ als rest werkt. Al voel ik me nooit echt vrij. Ik wil altijd bezig zijn en dat komt goed uit freelance schrijver. Het is de reden dat ik hiervoor heb gekozen. Zo kan ik altijd werken, waar en wanneer ik wil. En als het een dag niet gaat, dan kan ik dat toelaten als dat nodig is.

Het is een ideale manier van werken als jouw lichaam en geest niet helemaal lopen zoals zou horen. Op sommige momenten is het perfect. Je bent in staat te werken als anderen liever voor de buis hangen. Op andere momenten zit je op slot en komt er niets uit. Als freelancer is dat in te halen op de onverwachte momenten. Wanneer je de kracht kan tonen als dat nodig is.

~ ๐ŸŒธ๐Ÿ’ป~ #freelance #freelancer #freelancerlife #freelancerlifestyle #zzp #zzper #schrijver #writer #content #contentwriter #contentcreator #werkwerkwerk #girlboss #womanatwork #womanpower #vrouwelijkeondernemers #ondernemendevrouwen #vrouwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s