Het weekend

Fijn weekend! Dat wordt vaak geroepen en dat mag, als het weekend is. Alleen betekent een weekend voor mij nog altijd: schrijven. Dat geeft niet, het voelt niet helemaal als werken. Ik schrijf en daar ben ik heel blij.

Zo werken de dames uit de verhalen ook. Ze hebben geen standaard 9 tot 17 banen. Met name Layla en Jacky hebben een uitzonderlijke en onvoorspelbare werkwijze. Zo kunnen ze nachten en weekenden doorwerken, maar ook dagen doorbrengen in bed. Wel zullen ze hun werk niet vergeten. Alleen de mate waarin ze daarmee bezig zijn kan variëren.

Vandaag staan er ook voor mij weer een paar teksten op het programma. Of ik ze allemaal kan schrijven, dat durf ik niet te zeggen. Er zitten ook weer nieuwe ideeën in mijn hoofd. Zo is weer een nieuw verhaal opgekomen. Het liefst werk ik deze meteen uit, maar die teksten en blogs moeten ook nog. Wel fijn dat de inspiratie blijft komen. Het houdt een mens bezig, ook al is het weekend ~ ☕️💻🌸~ #freelance #zzper #weekend #freelancers #contentcreator #ondernemen #ondernemendevrouwen #content #contentwriter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s