Maak jezelf mooi

Natuurlijk ervaren we allemaal onze slechte dagen. Net zoals de karakters uit de verhalen op deze website. Zowel Layla, Ivy en Jacky ervaren onzekerheden in hun leven. Desondanks besteden ze allemaal op hun eigen manier aandacht aan hun uiterlijk. Subtiel, praktisch, maar vrouwelijk en sierlijk. Een stijl waar ook LVCH voor staat. Daar kan krachtig ook aan toegevoegd worden. Niet perse omdat ze zich graag mooi willen maken, maar juist om hun eigen verdriet te verhullen.

Een ander beeld

Daarmee kan die jurk, het mooie kapsel of de make up verkeerd opgevat worden door de buitenwereld. De dames laten zich echter niet tegenhouden door deze mensen. Het is juist de omgeving die zij een ander beeld willen geven. De jurk, die trui en dat kapsel leidt de mensen om hen heen af van hun ware gevoelens.

Comfortabele met stretch

Layla is daarbij wel de meest bijzondere van het stel. Die niet veel te besteden heeft en daarnaast ook nog in een wereld leeft waar haar stijl uitzonderlijk is. Haar stijl is zeer praktisch en comfortabel, maar nog altijd vrouwelijk. Denk aan korte stretch rokjes, met daarop wijde truien en shirts, of daaroverheen een vest. Ze heeft het vaak koud, dus Layla draagt altijd een vest of sjaal bij zich.

Bloemen en jeans

Ivy heeft een vrouwelijkere stijl, maar ook afwisselend. De ene dag draagt ze een bijzondere bloemetjesjurk. De andere dag verschijnt ze in een spijkerbroek met t-shirt. Het is maar net hoe haar stemming is. Als ze een goede indruk wilt maken op een gezelschap, dan tovert ze een van haar bloemetjesjurken tevoorschijn. Heeft ze een van haar neerslachtige dagen, dan is het een spijkerbroek of legging, met daarop een t-shirt of trui.

Sportief voor op reis

Jacky’s stijl is een combinatie van Layla en Ivy, alleen zal je Jacky niet snel in een bloemetjesjurk zien. Veel effen kleuren. Veel spijkerbroeken en sportief. Als model heeft ze een goed figuur en ze laat wanneer het kan haar buik zien. Vaak combineert ze haar skinny jeans of sportieve leggings met korte tops. Met name haar leggings zijn ideaal als ze op reis gaat voor haar modellenshoots.

Een stijlvolle identiteit

Sportief, bloemetjes of comfortabel, de dames zien er altijd vrouwelijk uit. Ze krijgen altijd aandacht, van mannen en vrouwen en ze ervaren de jaloezie vanuit meerdere hoeken. Desondanks blijven ze zichzelf. Dat is het enige wat ze hebben, hun eigen stijl. Hun mode staat voor hun eigen identiteit en daarom zijn ze trots deze te laten zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s