Jacky ~ 5 ~ Samen

Twee weken heeft ze Beau gegeven. Natuurlijk weet ze dat ze op hem kan rekenen. Ze weet alleen niet of ze op zichzelf kan rekenen. Haar leven is zo gevuld met haar activiteiten om haar modellenbestaan te onderhouden. Het constante trainen om haar figuur te behouden. In tegenstelling tot veel andere modellen, lukt het Jacky niet altijd om zich aan een dieet te houden. Door haar sportactiviteiten weet ze haar figuur goed te houden, maar daardoor is ze vaak weg van huis. In Nederland is ze vaak te vinden in de dansschool in Amsterdam of in Rotterdam. Doordat haar ouders in de buurt van Utrecht wonen, moet ze veel reizen. Maar tot haar verrassing probeerde Beau haar zoveel mogelijk te brengen en te halen. Dan hebben ze toch hun tijd samen. Ze merkte dat hij een manier probeerde te vinden om toch bij haar te zijn. Voor haar vertrek naar Londen, zitten ze samen op de bank in het huis van haar ouders. Ondertussen leest Jacky een briefing door voor haar volgende opdracht. Het is geen standaard fotoshoot, maar een promotiefilm voor een sportmerk. Beau leest nieuwsgierig over haar schouder mee.

                  ‘Heb je weleens gedacht over acteren?’ Zijn lippen gaan door haar haren. Het is duidelijk hoe blij hij is om bij haar te zijn.

                  Jacky leunt naar hem toe. ‘Ja. Zo nu en dan doe ik ook kleine workshops, maar ik heb nog geen tijd gehad voor een uitgebreide cursus of opleiding’. Ze kijkt hem aan. ‘Het modellenwerk is altijd voor gegaan’.

                  ‘Ik denk dat je het prima kan. Vroeger deed je ook altijd mee met de theatervoorstellingen van de school. Ik was je grootste fan’, fluistert hij in haar oor.

                  ‘Dat is mama’, grinnikt Jacky.

                  ‘Oke je een na grootste fan’, bekent Beau. ‘Maar denk erover, Jack. Ik denk dat je er geschikt voor bent’.

                  Jacky legt haar papier op schoot. ‘Dat vind je goed?’

                  ‘Ja, waarom niet. Het modellenwerk gaat steeds onvoorspelbaarder worden voor je. Het is goed een extra plan te hebben en het acteren lijkt me een mooi verlengde’.

                  ‘Hoe kan jij dat weten?’ Jacky moet lachen. Zover ze weet zit Beau niet in de modellenwereld of in de acteurswereld.

                  ‘Een ex-vriendinnetje’.

                  Een ogenblik staart Jacky naar Beau. Het moet er een keer van komen. Het verleden van Beau. Ze heeft het lange tijd proberen weg te drukken. Lange tijd was hij bekend als een playboy. Altijd maar de mooiste meiden aan zijn zijde. De een bleef langer dan de ander. Soms leken ze serieus en hij heeft ook samengewoond met een meid. Het ging uit, omdat ze vreemd was gegaan. Blijkbaar was Beau niet levendig genoeg. Bij het noemen van een ex-vriendin ziet ze zijn gezicht een beetje betrekken. Blijkbaar gaat het om deze vriendin. ‘Die was actrice’.

                  ‘Model, soort actrice, niet heel serieus. Niet zoals jij. Dat had ik verkeerd ingeschat’.

                  ‘We hebben allemaal dat soort momenten’, zegt Jacky geruststellend.

                  ‘Jij ook?’

                  ‘Ja, maar zonder samenwonen’.

                  ‘Hmm. Je spreekt die kerels niet meer?’

                  ‘Niet op die manier. Ik ben met jou’.

                  ‘Ben je dat?’

Jacky lacht naar hem. ‘Ja, Beau dat ben ik’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s